Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Työskentelemme keraaminen fritti monta vuotta ja meillä on runsaasti kokemusta tällä alalla parantaa laatua. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, kerro vaativat (noin polttamalla lämpötila, syklin kesto ja lasite vaikutus) epäröimättä. Tarjoamme Ilmainen ladata näytteen testi. Myös insinöörejä saatavilla palvelun asiakkaille ulkomaille.

Vilpittömästi kutsua taudinaiheuttajan ympäri maailmaa kanssamme!


Zibo Jinming lasite Co, ltd

Add:Boshan keraamiset teollisuusalue, Zibo city, Shandong Province, Kiina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksi: + 86-533-4686169

Viber/mikä on App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Sähköposti:eric@jinmingglaze.com

Huoltohenkilökunta
+86-533-4686155

Tietoja meistä

Etusivu >Tietoja meistä

Zibo Jinming lasite Co., ltd (Jinming lasite) on yksi kattava keraaminen lasite yrityksen tuotanto, tutkimus ja myynninjälkeinen palvelu. Perustettu 1999, Zibo kaupunki, Shandongin maakunnassa, joka on kuuluisa kotikaupungissaan posliini ja värillinen lasite Kiinassa. Se ei ole vain lähellä Qingdao satamasta, satamaan ja Tianjin satamaan, G205 highway ja S29 highway, mutta myös saada massa raaka paikkakunnalla.

Jinming lasite pääasiassa tuottaa läpinäkymättömiä fritti avoin fritti, osittain läpinäkymätön fritti, vedenpitävä titaani fritti, vetrosa ja tulostaminen lasite, täysin kiillotettu lasite, kiilto jne. Nämä tuotteet ovat laajalti käytetty keraamisten seinä laatta ja lattia laatta, päivittäin keramiikkaa, saniteettitavarat, korkealuokkaisesta posliini. Toimittaa yli 100 tuhatta tonnia asiakkaillemme jotka tulevat Vietnam, Indonesia, Pakistan, Afrikan, Lähi-idän ja kotimaan joka vuosi.

Jinming lasite ovat aina olleet yhteistyössä Xianyang tutkimus & Design Institute ja Sandong teollisuustutkimuksen Keramiikka & Design Institute, tunnen hyvin tärkeää teknologian ja uuden tuotteen t & K (tutkimus ja kehitys). Jinming lasite on koulutettu voimakas ammatillinen tekninen joukkue, joka on tuotannon, tieteellinen tutkimus, myynti- ja täydellinen palvelu jokaiselle asiakkaalle täyteen.

Jinming lasite pyrkii sillä selviytymisen laatu ensinnäkin ohjausta markkinakysyntään pyrkii kehittäminen tieteen ja teknologian innovaatioiden perusteella pysyvyyden säilyttämiseksi tarvittavat lisäaineet tarjota käyttäjille parhaita laatutuotteita ja ensiluokkainen palvelu. Jinming lasite kiinni periaatteesta intergrity liiketoimintaa harjoittaa keskinäistä luottamusta ja asiakkaidemme kanssa.

Meidän odottaa vilpittömästi luoda pitkän liikesuhteita sinua.