Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Työskentelemme keraaminen fritti monta vuotta ja meillä on runsaasti kokemusta tällä alalla parantaa laatua. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, kerro vaativat (noin polttamalla lämpötila, syklin kesto ja lasite vaikutus) epäröimättä. Tarjoamme Ilmainen ladata näytteen testi. Myös insinöörejä saatavilla palvelun asiakkaille ulkomaille.

Vilpittömästi kutsua taudinaiheuttajan ympäri maailmaa kanssamme!


Zibo Jinming lasite Co, ltd

Add:Boshan keraamiset teollisuusalue, Zibo city, Shandong Province, Kiina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksi: + 86-533-4686169

Viber/mikä on App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Sähköposti:eric@jinmingglaze.com

Huoltohenkilökunta
+86-533-4686155
Täysin kiillotettu Glaze8106

Täysin kiillotettu Glaze8106

Täysin kiillotettu lasite JM-8106Place alkuperäinen: Zibo City, Shandong province, ChinaColor: avoin granuleApplication: seinä laatta kahden ampuu, sopii silkki tulostus tai inkjet printing st

Tuotetiedot

Zibo Jinming lasite Co, Ltd on yksi johtavista täyden kiillotettu glaze8106 ja toimittajia Kiinassa, ammatillinen tehdas ja kasvien ja tarjoaa tuotteiden ilmainen näyte ostaa meidän alhainen hinta täydellinen kiillotettu glaze8106 ja myönteisesti myös hinta, hinnasto, tutkimuksen ja tarjouksen kanssamme.

Täysin kiillotettu lasite JM-8106

Paikka alkuperäinen: Zibo city, Shandong province, Kiina

Väri: läpinäkyvä Rae

Sovellus: seinä laatta kahden ampuu, sopii silkki tulostus tai inkjet valokuvatulostuksen tyyliin näyttää täydellinen väri vaikutus.

Polttamalla lämpötila: 1000-1150℃

C.O.E: 175 (× 10-7 / ° C)

Pakkaus tiedot: Net 50kgs/kassi tai ton pussit

Toimitustavat: meritse, näytteitä voidaan lähettää Express.

Käyttäen käsitellä seuraavasti:

Kehon engobe→glaze→printing glaze→polish glaze→firing → kiillotus päästä kuin marmoria ja peili laatta laatta tavoin se on sileä ja kiiltävä.

Täysin kiillotettu lasite on antibakteerinen pitää laatta siisti ja puhdas, on vähän pinhole sitä. Tulostus väri on myös täydellinen outlook.

Laaja lämpötila ja suuri kasvu kerroin ja sulamislämpötila on suurempi, Kaikki nämä ominaisuus tehdä keraaminen laatta kirkas ja korkea läpinäkyvyys super tasainen.

Miksi JinMing täysin kiillotettu lasite?

1. ilmaisnäytteitä voitaisiin ilmaista, sillä voit testata.

2. paras tekninen palvelu: ammattitaitoinen insinööri pystyy tuottamaan täyttää tekniset palvelut ilmaiseksi auttavat käyttäjiä parantaa tuotteiden laatua, vähentää

tuotanto maksaa ja pitää tuotannon vakaana.

3. myynnin ammattitaitoinen, henkilökohtainen ja oma sydän keskitettyjen palvelujen Testinäyteliuosten, produts lentovahvistuksia sekä asiakirjan valmistella ja kiintiövuoden mukaan asiakkaan velvoitteista.

4. markkinoiden leadship, tuoteinnovaatio, luotettava hallintajärjestelmät.


Hot Tags: täysin kiillotettu glaze8106, Kiina, valmistajat, toimittajat, factory, alhainen hinta, hinta, hinnasto, tarjous, tutkimus, ostaa, kasvi, Ilmainen näyte
Liittyvät tuotteet
Tutkimus