Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Työskentelemme keraaminen fritti monta vuotta ja meillä on runsaasti kokemusta tällä alalla parantaa laatua. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, kerro vaativat (noin polttamalla lämpötila, syklin kesto ja lasite vaikutus) epäröimättä. Tarjoamme Ilmainen ladata näytteen testi. Myös insinöörejä saatavilla palvelun asiakkaille ulkomaille.

Vilpittömästi kutsua taudinaiheuttajan ympäri maailmaa kanssamme!


Zibo Jinming lasite Co, ltd

Add:Boshan keraamiset teollisuusalue, Zibo city, Shandong Province, Kiina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksi: + 86-533-4686169

Viber/mikä on App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Sähköposti:eric@jinmingglaze.com

Huoltohenkilökunta
+86-533-4686155

Näyttely

Etusivu > NäyttelySisältö

Toiminto kristallinkirkas fritti

Zibo Jinming lasite Co, Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Posliini tuotettu kristallinkirkas fritti palvelee liukoisen tiedotusaineistoa ei voida purkaa, jotta myrkyllisiä raaka-aineesta myrkyllinen, hajoamisen lasite, hapettumista vähenee, flux väheneminen sintraus lämpötila posliini, posliinia ja nopean ampumisen matalassa lämpötilassa siirtää lasite laatu, liikkeelle tavaroiden tehtävän eli.

Crystal puhdistusmenetelmä

1. kylmään veteen upottamalla menetelmä: Käytä pieni kulho tai kuppi, olla puolustuskannalla suola kulhossa rautatieaseman Crystal vedessä noin 30 minuuttia, sitten käyttää pienellä harjalla, Crystal on kevyesti edestakaisin, heiluttaen vedessä jonkin aikaa, ulos kuivaa talouspaperilla.

2. perusteellinen puhdistus: Käytä pieni kulho tai kuppi Liangzhuang puolustava kun suola sulaa lämpimään veteen liota 24 10 grammaa tunnissa. Lopuksi kuivaa pehmeällä nukkaamattomalla. Royal pitää suolaa pestä kun otetaan huomioon Crystal erittäin suuri vaikutus ihmisen, ihmisen osat paljasti. Mutta luonnollinen osa ei vaikuta.

3. quick puhdistus: puolustava suolaa hankinta haudata puhdistava crystal. Istutus tarpeisiin 24 tuntia kerrallaan ja on vika on jos se on ihmisen puolustava Crystal suolaa antaa ihmisen osa show.

Siis jos se on ihmisen puolustava suolakiteitä ei voi käsitellä. Edellä 3 tapoja on suhteellisen yksinkertainen säilyttämisen menetelmiä.