Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Työskentelemme keraaminen fritti monta vuotta ja meillä on runsaasti kokemusta tällä alalla parantaa laatua. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, kerro vaativat (noin polttamalla lämpötila, syklin kesto ja lasite vaikutus) epäröimättä. Tarjoamme Ilmainen ladata näytteen testi. Myös insinöörejä saatavilla palvelun asiakkaille ulkomaille.

Vilpittömästi kutsua taudinaiheuttajan ympäri maailmaa kanssamme!


Zibo Jinming lasite Co, ltd

Add:Boshan keraamiset teollisuusalue, Zibo city, Shandong Province, Kiina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksi: + 86-533-4686169

Viber/mikä on App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Sähköposti:eric@jinmingglaze.com

Huoltohenkilökunta
+86-533-4686155

Näyttely

Etusivu > NäyttelySisältö

Lasitetut keraamiset laatat klinkkerin laatu keskustelu

Zibo Jinming lasite Co, Ltd | Updated: Mar 24, 2016

⑴ valmistus sulaa korttelin tarkoituksena tekee Yu veden raaka-aineiden purettiin purkautuneiden on tehnyt sulaa estää, liuennut Yu vettä raaka-aineiden ja ei purkaudu Yu vesi sekoitetaan korkeassa lämpötilassa sulava Hou raaka-aineiden muodostaa ei liuennut Yu vesi sulattaa lasitiilituotteiden; tekee raaka-aineiden kristalli vesi ja karbonaatti suolaa, täydellinen hapettuminen hajoaminen, vähentää lasite polttaa Shi hajoaminen tulos; tekee myrkyllisiä raaka myrkyttömiä tai myrkyllisyys on mikro-lomakkeen osallistuvan henkilöstön kehon terveyden takaamiseksi. Alhainen sulamispiste lasite käyttää borax, boorihappo, natriumkarbonaattia, kaliumnitraatin kuten punainen johto fritti on siis voitava soveltaa.

⑵ fritti uunin tyyppisiä fritti tiivistää uunin neljänlaisia: fritti--annostelu uunissa, (eli Upokas uunissa), tällainen uunin on eliminoitu--jatkuva fritti uunissa (kartiomainen Upokkaat kanssa ulos reikiä alaosassa). Tämä uunin factory sovellus, tämä ahjo ruokintaan ylempi esilämmitystä, hapettumista hajoaminen ja sulaa, yhdistää yhteen reikä alhaalta altaaseen. --Rotary sulaminen uunit, oikeastaan on annostelu uunit. Jauhe lisätään, pyörivän uunin ja lämmitetty jauhe sulaa sisällä sekoitus hyvin ja lisää sitten allas ja niin tuotannon;--allas fritti uunin ruokinta ajoittainen ruokinta tai jatkuva lataus, liekki liike suoraan liekki ja molemmat palasivat tulipalo, sulaa fritti jatkuva ulosvirtaus hyvää. Neljä fritti uunissa, uunin, ja riippuu pääasiassa tehtaan tuotannon mittakaavaedut, riippuen polttoaineen, riippumatta siitä, missä muodossa fritti uunin sovelluksia tärkein fritti tuotetaan laadun vaatimusten mukaisesti.