Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Työskentelemme keraaminen fritti monta vuotta ja meillä on runsaasti kokemusta tällä alalla parantaa laatua. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, kerro vaativat (noin polttamalla lämpötila, syklin kesto ja lasite vaikutus) epäröimättä. Tarjoamme Ilmainen ladata näytteen testi. Myös insinöörejä saatavilla palvelun asiakkaille ulkomaille.

Vilpittömästi kutsua taudinaiheuttajan ympäri maailmaa kanssamme!


Zibo Jinming lasite Co, ltd

Add:Boshan keraamiset teollisuusalue, Zibo city, Shandong Province, Kiina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksi: + 86-533-4686169

Viber/mikä on App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Sähköposti:eric@jinmingglaze.com

Huoltohenkilökunta
+86-533-4686155

Näyttely

Etusivu > NäyttelySisältö

Alhainen lämpötila avoin fritti

Zibo Jinming lasite Co, Ltd | Updated: May 17, 2016


Zibo Jinming lasite Co, ltd on erikoistunut kehittämään, valmistus ja myynti frits. Meillä huippuammattilaiset, jotka ovat lasite teollisuus- ja laattoja valmistavassa teollisuudessa vuosia, Palveluihimme kuuluu kehittämään, suunnittelu ja parantaa tuotteiden näin voidaan pitää lisätä tuotteiden lisäarvoa asiakkaille.


Meidän frits ovat nyt suosittuja suurten ja keskisuurten yritysten ja kotitalouksien keramiikka yritysten kotimaassa ja laatat on viety maailmanlaajuisesti kuten Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Amerikan ja Afrikan jne. Frits ovat: seinä täynnä Puolan fritti, sisätilojen korkea-, Keski - ja matalan lämpötilan titaanidioksidi fritti, high-end seinä Zirkonium valkoinen fritti ja zirkonium valkoinen tulostus lasite jauhe, high-end seinä maitomainen valkoinen fritti ja inkjet fritti, matt lasite ja matt fritti, läpäisemätön maahan lasite, korkea-, Keski - ja matalan lämpötilan läpäisemätön fritti lattia laatta koko Puolan fritti, lattia laatta mikrokiteinen fritti, lattia laatta crystal fritti , lattia laatta matt fritti, lattia laatta matt lasite jne.