Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Työskentelemme keraaminen fritti monta vuotta ja meillä on runsaasti kokemusta tällä alalla parantaa laatua. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, kerro vaativat (noin polttamalla lämpötila, syklin kesto ja lasite vaikutus) epäröimättä. Tarjoamme Ilmainen ladata näytteen testi. Myös insinöörejä saatavilla palvelun asiakkaille ulkomaille.

Vilpittömästi kutsua taudinaiheuttajan ympäri maailmaa kanssamme!


Zibo Jinming lasite Co, ltd

Add:Boshan keraamiset teollisuusalue, Zibo city, Shandong Province, Kiina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksi: + 86-533-4686169

Viber/mikä on App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Sähköposti:eric@jinmingglaze.com

Huoltohenkilökunta
+86-533-4686155

Uutiset

Etusivu > UutisetSisältö

Erilaiset kehitystasot ohut ja paksu, keramiikka ja keramiikka

Zibo Jinming lasite Co, Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Ohut ja paksu vertailu

Suorituskyvyn paksu keraaminen-keraaminen paksu, avoin ja kuorrutus on vahva, catering huippuluokan ylellisyyttä kuluttajaryhmien harjoittamisesta. Verrattuna paksu keraaminen ohut keraamiset tuotteet ovat parempia ympäristön, korkea kovuus ja kulumiskestävyys on erinomainen aikaa lyhyempi, ohuempi, ratkaisee mikrokiteinen kulutuskestävyys ei ole suuri ongelma vaivannut teollisuuden vuotta, tuli yksi kehityksen suuntaan mikrokiteinen, olisi siviili suosio kiteytyy Maamerkki tuote. Boweijing joukko ohut, kova, kirkas valo ja muitakin erinomaisia ominaisuuksia kaikki samassa käyttöönsä tarvitsemansa, palapeli, kuten käsittely, liukumattomat, lattia ja voi tarpeisiin koristekuvioiden seinälle.

Boweijing Moshin kovuus on vain hieman vähemmän kuin kiillotettu, kulutusta kestävä kuin perinteinen kiteytyy ja lasitettu, kiillotettu, sen lämpövastus halki on paljon parempi kuin micro-kristalli kivi. Lisäksi lähellä mikrokiteinen boweijing läpäisevyys, karheus korkeampi lasitettu kiillotettu tai lasitettu kiillotettu vesiongelmat. Perinteinen mikrokiteinen lasikeramiikka sisältää kuplia ongelma voisi olla kovettunut koska ohut keraamisia materiaaleja ja mikrokiteinen vaihtelevat, sulaa ampumisen aikana, Adobe ja fritti yhdistetään paremmin, lähinnä valua laatta ulkopuolella kupla, ratkaisee ongelman perinteinen kiteytyy lasin kuplia.