Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Työskentelemme keraaminen fritti monta vuotta ja meillä on runsaasti kokemusta tällä alalla parantaa laatua. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, kerro vaativat (noin polttamalla lämpötila, syklin kesto ja lasite vaikutus) epäröimättä. Tarjoamme Ilmainen ladata näytteen testi. Myös insinöörejä saatavilla palvelun asiakkaille ulkomaille.

Vilpittömästi kutsua taudinaiheuttajan ympäri maailmaa kanssamme!


Zibo Jinming lasite Co, ltd

Add:Boshan keraamiset teollisuusalue, Zibo city, Shandong Province, Kiina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksi: + 86-533-4686169

Viber/mikä on App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Sähköposti:eric@jinmingglaze.com

Huoltohenkilökunta
+86-533-4686155

Uutiset

Etusivu > UutisetSisältö

Etsitkö strateginen kumppanuus merentakaisten maiden

Zibo Jinming lasite Co, Ltd | Updated: Jun 22, 2016

JINMING LASITE on valmistaja keraaminen fritti zibo City, Kiina omistettu tutkimukseen ja kehitykseen kehittynyt keraaminen fritti ja haluan jakaa hedelmiä kumppaneidemme kanssa ympäri maailmaa.

Ovat paitsi toimittaa laatu keraaminen fritti mutta myös etsivät strateginen kumppanuus merentakaisten maiden. Vuotta käytännössä massiivinen tuotantoon ja hallinnointiin mahdollisuuden kokeneita, johon sitoutuvat toimittamaan, meidän merentakaisten kumppaneiden päivitetyt tuotteet tällä alalla. Perustuu paikallinen resurssi markkinoiden potentiaalia ja taloudellinen tila, autamme kumppaneitamme loppuun labrakokeita ja pieni tai suuri mittakaava tuottaa. Sitoutumisemme kumppanimme myös koostua päivitetty fritti, tuotannon suunnittelu, konsultointi, operaattori koulutus, markkina-analyysi jne.

Haluamme taata on ulkomaiset kumppanimme saattaa onnistuneesti loppuun labrakokeita tuottaa rivillä lyhyessä ajassa että edetä nopeasti tyydyttävä voitto. Odotamme, että visiomme voitto tuo meille enemmän liikekumppaneita pitkällä aikavälillä.

Tervetuloa yhteyttä meihin!