Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Työskentelemme keraaminen fritti monta vuotta ja meillä on runsaasti kokemusta tällä alalla parantaa laatua. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, kerro vaativat (noin polttamalla lämpötila, syklin kesto ja lasite vaikutus) epäröimättä. Tarjoamme Ilmainen ladata näytteen testi. Myös insinöörejä saatavilla palvelun asiakkaille ulkomaille.

Vilpittömästi kutsua taudinaiheuttajan ympäri maailmaa kanssamme!


Zibo Jinming lasite Co, ltd

Add:Boshan keraamiset teollisuusalue, Zibo city, Shandong Province, Kiina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksi: + 86-533-4686169

Viber/mikä on App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Sähköposti:eric@jinmingglaze.com

Huoltohenkilökunta
+86-533-4686155

Uutiset

Etusivu > UutisetSisältö

Ilmakehän epäpuhtauksien päästötaso Flat Vetrosa -teollisuudesta

Zibo Jinming lasite Co, Ltd | Updated: Jul 31, 2017

Kiinan kansantasavallan ympäristönsuojelulainsäädännön, ilmansaastumisen ehkäisemistä koskevan lain, valtioneuvoston päätöksen ympäristönsuojelun vahvistamista koskevan tieteellisen kehityksen täytäntöönpanosta ja muista laeista, asetuksista ja valtioneuvoston näkemyksistä ympäristönsuojelun kansallisen toiminnallisen alueen suunnittelun, ympäristön suojelemiseksi, pilaantumisen ehkäisemiseksi, litteän lasiteollisuuden tuotantoprosessin edistämiseksi ja pilaantumista rajoittavan tekniikan edistämiseksi, laaditaan tämä standardi.

Tässä standardissa säädetään litteiden lasinvalmistusyritysten tai tuotantolaitosten ilman epäpuhtauspäästöjen raja-arvojen, seuranta- ja seurantavaatimusten sekä asiaa koskevien säännösten, kuten standardien käyttöönoton ja valvonnan, osalta. Tätä standardia sovelletaan olemassa olevien litteiden lasinvalmistusyritysten tai tuotantolaitosten sisältämien ilman epäpuhtauspäästöjen hallintaan. Tätä standardia sovelletaan lasiastian rakennushankkeiden ympäristövaikutusten arviointiin, ympäristönsuojelulaitosten suunnitteluun, ympäristönsuojelun hyväksymiseen ja ilman epäpuhtauksien päästöjen hallintaan tuotannon jälkeen. Tämä standardi soveltuu ilmakehän epäpuhtauksien valvontaan elektronisen lasitekniikan aurinkokenno- lasin (ohutkalvon aurinkokenno, jossa on substraattilasi, kiteinen pii aurinkokenno jne.). Tätä standardia sovelletaan laissa sallittuihin epäpuhtauksien päästöihin

Uusien lähteiden valinta ja nykyisten pilaantumislähteiden hallinta erityisillä suojelualueilla Kiinan kansantasavallan "ilman pilaantumisen ehkäisemistä koskevan lain", "Kiinan veden pilaantumisen valvontaoikeus" mukaan "Meriympäristön suojelu Kiinan kansantasavallan laki "," Ympäristön pilaantumisen ehkäisemisen ja valvonnan laki "," Kiinan kansantasavallan ympäristövaikutusten arviointia koskeva laki "jne. Litteiden lasinvalmistajien päästöt ja ympäristön melua koskevat epäpuhtaudet ovat sovellettavissa kansallisten epäpuhtauspäästöstandardien mukaisesti, mikä johtaa kiinteän jätteen tunnistamiseen, käsittelyyn ja hävittämiseen. Tämä standardi on ensimmäistä kertaa. Tämän standardin täytäntöönpanopäivästä lähtien tasolaseja valmistavien yritysten ilman epäpuhtauspäästöjen valvonta on suoritettava tämän standardin määräysten mukaisesti ja teollisuusuunien ilman pilaavien aineiden päästöstandardin (gb9078-1996) ja ilman epäpuhtauksien päästötaso (gb16297-1996) ei enää toteuteta. Paikalliset maakuntien hallitukset voivat laatia paikallisia epäpuhtauspäästöstandardeja epäpuhtauksille, joita ei ole tässä standardissa määritelty, ja tässä standardissa määrätyt epäpuhtaudet voidaan muotoilla paikallisiin epäpuhtauspäästöstandardeihin, jotka ovat tässä standardissa tiukempia.