Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Työskentelemme keraaminen fritti monta vuotta ja meillä on runsaasti kokemusta tällä alalla parantaa laatua. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, kerro vaativat (noin polttamalla lämpötila, syklin kesto ja lasite vaikutus) epäröimättä. Tarjoamme Ilmainen ladata näytteen testi. Myös insinöörejä saatavilla palvelun asiakkaille ulkomaille.

Vilpittömästi kutsua taudinaiheuttajan ympäri maailmaa kanssamme!


Zibo Jinming lasite Co, ltd

Add:Boshan keraamiset teollisuusalue, Zibo city, Shandong Province, Kiina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksi: + 86-533-4686169

Viber/mikä on App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

Sähköposti:eric@jinmingglaze.com

Huoltohenkilökunta
+86-533-4686155

Uutiset

Etusivu > UutisetSisältö

JINMING laadunvalvontajärjestelmä värillinen LASITE FACTORY

Zibo Jinming lasite Co, Ltd | Updated: Jul 10, 2016

Alla on miten jinming yritys valvoa keraaminen fritti laatua raaka keinonahka keraaminen fritti tuottaa ja viime laatu on tarkistettava, koko systems varmistaa keraaminen fritti vakaa asiakkaalle.


1. jotta varmasti ostaa laatua vakaa

Teknikko analysoi alkuaineita Multielement nopeasti analyzer jokaisen erän raaka-aineista. Materiaalit näytteen polttaa 1400℃ lämpötilassa pelattuaan pie. Materiaalit hyväksytty, kun testitulos on qualitied ulkoisella kalibroinnilla.

2. aina testata jokaisen erän keraamisia fritti koostumus uudelleen ja yli jälleen meidän lab.it olisi järjestetty sähköisen batching workshop ennen keraaminen fritti kaava pass testi. kaikenlaisia materiaaleja on mixted hyvin jaetaan ja sulatetaan 1500 ℃ 1600℃ lämpötilassa ja kaadetaan vettä finsh tuote.

3. perustimme rulla uunissa, joka simuloi testata meidän fritti laatta ja ostaa valkoisuus ilmaisin, kiiltävä ilmaisin ja lämpölaajeneminen ilmaisin Testaa fritti 's valkoisuus, kiiltävä keraaminen laatta tehtaan tuotanto-olosuhteet ja COE, tuotteen kaupassa kun tarkastaa pätevä. Varauksettoman tuotteen eivät salli meidän tehtaan liikenne. Pyrimme takaamaan tuotteen vakaa. Meidän periaate on ratkaista ongelma itsestämme ja tehdä helpottaisi asiakkaillemme.


Me vilpittömästi kutsua sinua käymään jinming lasite tehtaalla Zibo City, Kiina.